Tatoveringer

Fjerne tatovering

Hvordan fjerne tatovering? Dette er et spørsmål som kommer snikende blant mange som angrer på sine tatoveringer. Det er heldigvis mulig å fjerne tatoveringer. Se priser på behandling av fjerning av tatoveringer, og info om arr og alternative metoder.

Fjerne tatovering

FJERNE TATOVERINGER: Det er mulig å fjerne tatoveringer, men det kan bli svært kostbart. Prisen på fjerning av tatovering er fra 40.000 kroner og oppover, i noen tilfeller blir totalprisen på flere hundre tusen kroner. Det finnes heldigvis alternativer som er betydelig billigere, og disse omtales her: Alternativer ved fjerning av tatovering (engelsk tekst).

Denne siden har mange bilder av tatoveringer.

Hvis du ønsker å fjerne en tatovering, er det viktig å være klar over at det kan bli svært kostbart. Her er noen eksempler vi har sett eller hørt fra bekjente:

  • Jente 24 fra Oslo, skulle fjerne større tatovering på ryggen. Pris totalt omtrent 95000 kroner, 17 behandlinger over en periode på to år. Ikke fornøyd med resultatet, huden ble arrete og med pigmentforandringer. Tatoveringen gikk ikke helt bort.
  • Mann 38 i Bergen, ønsket å fjerne mindre tatovering på underarm. Pris for behandlinger 38.000 kroner fordelt på flere laserbehandlinger. Middels fornøyd med resultatet av fjernet tatovering.
  • Mann 31, pris på behandling for fjerning av liten ensfarget sort tatovering på skulder: 18.000 kroner. Fornøyd med resultatet, ingen arr og merker etter tatoveringen var nesten ikke synlig ett år etter endt behandling.

Dine muligheter ved fjerning av tatovering

Det finnes mange klinikker som tilbyr fjerning av tatoveringer. Det er store prisforskjeller og det vil lønne seg å forhøre med flere klinikker før man aksepterer et tilbud.

Vær oppmerksom på at det å ta kontakt med en klinikk og be om tilbud, ikke binder deg til en kontrakt. Skriv ikke under på et behandlingstilbud før du har fått kontaktet flere behandlingssenter.

Alternativer som finnes er:

  • laserbehandling ved fjerning av tatovering
  • tatovere en ny tatovering over gammel tatovering
  • alternativ behandling for å tone ned eller fjerne tatoveringer

Alternative behandlingsmetoder

Det er en mulighet å prøve alternative behandlinger for å fjerne tatoveringer, eller for å tone ned tatoveringene.

De tradisjonelle metoder for fjerning av tatovering gir ofte ikke et resultat man er fornøyd med.

Mange tror at det å fjerne tatoveringer er en enkel sak, men ofte viser det seg at fjerning av tatoveringer kan være svært krevende. Det kommer an på størrelsen, hvor på kroppen tatoveringen finnes, og ikke minst hvilken type tatoveringsblekk som har blitt brukt.

Kirurgisk tatoveringsfjerning er et drastisk alternativ, og vil nesten alltid innebære synlige arr.

Laserbehandling er ikke smertefritt, og det gjør vondt. Noen sier at det å fjerne tatoveringer er mye verre enn det å få tatoveringen til å begynne med. Behandlinger varierer likevel i grad av smerte, men også i pris og sluttresultat.

Det finnes mange måter å fjerne tatoveringer på, og her er en nyttig og oversiktlig side med informasjon om hvordan tatoveringer kan fjernes.

Fjerne tatoveringer av eks-kjæresten?

Et annet populært alternativ vil være å tatovere over gamle tatoveringer. Har man for eksempel tatovert navnet til en eks-kjæreste på huden, så kan man tatovere over denne. Dette gir noen ganger tilfredsstillende resultater, men ofte ender det opp med et kompromiss, der man får en tatovering som er større eller annerledes enn hva man ville valgt dersom man skulle tatovert på ren hud.

Det er lett å finne bilder av tatoveringer på nett, men kvaliteten er ofte dårlig. Finn gode bilder du kan printe ut og ta med til tatovøren. Her er en anbefalt side med mange fine tatoveringer.
Denne siden erstatter ikke informasjon fra helsepersonell. Bruk ikke internett som en erstating for å søke medisinsk hjelp. Dette nettstedet har ingen ansvar for eventuell skade eller tap som måtte oppstå som følge av bruk av informasjon på denne siden. Her kan man finne adresser til tatovører og finne tatoveringer og tatoveringsdesign. Få tips om hvordan man kan ha tatoveringer på arm, les om hvordan alder på tatoveringer er av betydning, og forstå sammenhengen mellom bivirkinger, sykdommer, behandling og tatoveringer. Se bilder av tatoveringer av hjerter, engler, navn, dyr, stjerner, roser og mer. Noen ønsker å ha tatoveringer av sine barn på huden. Les om fjerning av tatovering og cover up som skjuler tatoveringene. Her er også et galleri av tatoveringer. Vær ekstra betenksom før harry tatovering på håndledd, ører, tunge, ansikt, synlig på skuldre, nakke eller hals. Tatoveringer i nakken og andre synlige områder frarådes ofte av ledere i forsvaret og helsevesenet. Vær sikker på at tatoveringen er korrekt før du anskaffer en tatovering med kinesiske tegn, kors, eller kristne og religiøse symboler. Merk at noen typer blekk i tatoveringer kan være kreftfremkallende eller antas å kunne medføre kreft eller hudsykdom. Mange opplever problemer med tatoveringer på jobb, og motstand mot tattoos fra familie. Ikke skaff en tatovering når du er beruset eller har drukket alkohol. Aldersgrensen på tatoveringer er som regel 18 år og dette nettstedet er kun beregnet på myndige personer, ikke-voksne bes forlate webområdet umiddelbart da det er ulovlig å tatovere seg for disse personene.