Tatoveringer

Finn din tatovering på nettet

Tatoveringer kan være veldig sexy hvis de er riktig plassert på kroppen.

Tatoveringer kan gjøre din kropp mer sexy, eller det kan nærmest ødelegge den.

Her finner du tatoveringer

Hvis du leter etter sexy tatoveringer kan du prøve en av sidene nevnt under. Du får da tilgang til et stort arkiv med tatoveringer som du kan skrive ut hjemme og ta med til tatovøren (om du ikke har en skriver kan du sende tatoveringen på e-post til tatovør).

Tattoo Me Now har tusenvis av tatoveringer. Dette er en populær tatovering side som selger et medlemskap der man får tilgang til flere tusen tatoveringer. Den har fått mye positiv omtale og du har full angrerett (pengene tilbake) dersom du ikke finner noen tatoveringer. Angreretten varer i to måneder.

Tatovinger på kroppen din

En tatovering er kult og den skal vise din personlighet. Du kan plassere den hvor som helst på kroppen.

Husk at tatoveringer er permanente. Du kan selvfølgelig ta laserbehandling senere for å få fjernet tatoveringen hvis du angrer, men hele poenget med tatoveringer er at de skal være der, resten av livet - det er det som gjør det "kult".

Tatoveringer på ryggen: Jeans som sitter lavt er populære og på moten i dag, kanskje spesielt for jenter, og derfor er det mange jenter som har valgt å få en tatovering nederst på ryggen.

Tatovering på føtter er også ganske vanlig, men de blir ikke så godt lagt merke til. De vises oftes til partneren, og er ofte ekstra personlig.

Navle tatoveringer er morsomme og fine på sommeren for gutter med synlige magemuskler som går i bar overkropp, eller for jenter som går med korte skjorter eller gensere.

Ankel tatovering er mest populære for jenter. De fremhever alt som er sexy med en kvinne og er veldig vanlig for mange kjendisjenter i film- og musikkbransjen.

Rygg-tatovering som dekker hele ryggen er drastisk men kult. Vær sikker på å finne en god tatovør og en tattoo som du liker, fordi det kan være krevende å fjerne en så stor tatovering hvis du skulle angre.

Nakke tatoveringer og tatoveringer på hender, ansikt, og hals er det mange tatovører som sier nei til. De vil rett og slett ikke gjøre jobben, fordi det er veldig drastisk, og de vet det kan være vanskelig å få seg jobb dersom man har tatoveringer godt synlig på hodet eller nakken. Det kan likevel være tøft for enkelte personer, men ikke alle kler det.

Hvis du har bestemt deg for å få en tatovering, så kan du følge tipsene du fikk i innledningen:

Kjøp en samling av kvalitet-tatoveringer på internett, så får du mye mer å velge i enn et par kjedelige permer fra tatovøren:

Tattoo Me Now har mange fine tatoveringer, du må betale litt for å få tilgang til sidene. Du betaler fra $10 til $35, avhengig om hvor lenge du ønsker å ha tilgang til siden. Du har full angrerett dersom du ikke er fornøyd med kjøpet.