Tatoveringer

Finn din tatovering på nettet

Tatoveringer kan være veldig sexy hvis de er riktig plassert på kroppen.

Sexy tatoveringer

Her er et tatoveringsgalleri med mange fine tatoveringer, men du må betale litt for å få tilgang til sidene. Siden en tatovering er noe man skal bære med seg resten av livet, vil det kanskje være verdt å betale noen kroner for et tatoveringsdesign som du liker ekstra godt og som er designet av verdens beste kroppskunstnere.

Her er et galleri med mange tatoveringer.

Tatoveringer kan gjøre din kropp mer sexy, eller det kan nærmest ødelegge den.

Her finner du tatoveringer

Hvis du leter etter sexy tatoveringer kan du prøve en av sidene nevnt under. Du får da tilgang til et stort arkiv med tatoveringer som du kan skrive ut hjemme og ta med til tatovøren (om du ikke har en skriver kan du sende tatoveringen på e-post til tatovør).

Her på denne siden finner du tusenvis av tatoveringer. Dette er en populær tatoveringsside der man får tilgang til flere tusen tatoveringer. Den har fått mye positiv omtale og du har full angrerett (pengene tilbake) dersom du ikke finner noen tatoveringer. Angreretten varer i to måneder.

Tatovinger på kroppen din

En tatovering er kult og den skal vise din personlighet. Du kan plassere den hvor som helst på kroppen.

Husk at tatoveringer er permanente. Du kan selvfølgelig ta laserbehandling senere for å få fjernet tatoveringen hvis du angrer, men hele poenget med tatoveringer er at de skal være der, resten av livet - det er det som gjør det "kult".

Tatoveringer på ryggen: Jeans som sitter lavt er populære og på moten i dag, kanskje spesielt for jenter, og derfor er det mange jenter som har valgt å få en tatovering nederst på ryggen.

Tatovering på føtter er også ganske vanlig, men de blir ikke så godt lagt merke til. De vises oftes til partneren, og er ofte ekstra personlig.

Navle tatoveringer er morsomme og fine på sommeren for gutter med synlige magemuskler som går i bar overkropp, eller for jenter som går med korte skjorter eller gensere.

Ankel tatovering er mest populære for jenter. De fremhever alt som er sexy med en kvinne og er veldig vanlig for mange kjendisjenter i film- og musikkbransjen.

Rygg-tatovering som dekker hele ryggen er drastisk men kult. Vær sikker på å finne en god tatovør og en tattoo som du liker, fordi det kan være krevende å fjerne en så stor tatovering hvis du skulle angre.

Nakke tatoveringer og tatoveringer på hender, ansikt, og hals er det mange tatovører som sier nei til. De vil rett og slett ikke gjøre jobben, fordi det er veldig drastisk, og de vet det kan være vanskelig å få seg jobb dersom man har tatoveringer godt synlig på hodet eller nakken. Det kan likevel være tøft for enkelte personer, men ikke alle kler det.

Hvis du har bestemt deg for å få en tatovering, så kan du følge tipsene du fikk i innledningen:

Kjøp en samling av kvalitet-tatoveringer på internett, så får du mye mer å velge i enn et par kjedelige permer fra tatovøren:

Det er lett å finne bilder av tatoveringer på nett, men kvaliteten er ofte dårlig. Finn gode bilder du kan printe ut og ta med til tatovøren. Her er en anbefalt side med mange fine tatoveringer.
Denne siden erstatter ikke informasjon fra helsepersonell. Bruk ikke internett som en erstating for å søke medisinsk hjelp. Dette nettstedet har ingen ansvar for eventuell skade eller tap som måtte oppstå som følge av bruk av informasjon på denne siden. Her kan man finne adresser til tatovører og finne tatoveringer og tatoveringsdesign. Få tips om hvordan man kan ha tatoveringer på arm, les om hvordan alder på tatoveringer er av betydning, og forstå sammenhengen mellom bivirkinger, sykdommer, behandling og tatoveringer. Se bilder av tatoveringer av hjerter, engler, navn, dyr, stjerner, roser og mer. Noen ønsker å ha tatoveringer av sine barn på huden. Les om fjerning av tatovering og cover up som skjuler tatoveringene. Her er også et galleri av tatoveringer. Vær ekstra betenksom før harry tatovering på håndledd, ører, tunge, ansikt, synlig på skuldre, nakke eller hals. Tatoveringer i nakken og andre synlige områder frarådes ofte av ledere i forsvaret og helsevesenet. Vær sikker på at tatoveringen er korrekt før du anskaffer en tatovering med kinesiske tegn, kors, eller kristne og religiøse symboler. Merk at noen typer blekk i tatoveringer kan være kreftfremkallende eller antas å kunne medføre kreft eller hudsykdom. Mange opplever problemer med tatoveringer på jobb, og motstand mot tattoos fra familie. Ikke skaff en tatovering når du er beruset eller har drukket alkohol. Aldersgrensen på tatoveringer er som regel 18 år og dette nettstedet er kun beregnet på myndige personer, ikke-voksne bes forlate webområdet umiddelbart da det er ulovlig å tatovere seg for disse personene.