Tatoveringer

Tatovering Oslo

Leter du etter tatovører i Oslo by? Her er en guide til tatovering Oslo.

tatovering, Oslo
Bilder av tatoveringer på nett finner du her.

Tatoveringsstudio i Oslo

Noen av de beste tatoveringsstudio i Norge finnes i Oslo. Vi kan blant annet nevne disse populære tatovøringsbedriftene som ligger sentralt i byen:

  • Memento Tattoo og Hellspawn AS som ligger på Sagene, ikke så langt fra Torshov. Begge disse har fått svært gode tilbakemeldinger fra sine kunder, og erfaringer fra disse er nesten utelukkende positive.
  • Blekk Tattoo & Piercing Studio i Storgata er ut fra anmeldelser på Google å dømme en av de beste i hele Norge. De har sist vi sjekket kun positive tilbakemeldinger, og alle som ønsker å tatovere seg burde forhøre om pris og ta kontakt med disse flinke folka.
  • Lucky 7 Tatto bør også trekkes frem. De ligger i Øvre Slottsgate og har fått mange gode tilbakemeldinger. Et tatoveringsstudio man bør inkludere i egne undersøkelser dersom man skal forhøre om pris og kvalifikasjoner hos hovedstadens tatovører.
  • Andre tatoveringsstudio i Oslo som også kan vurderes er Max Tattoo i Torggata, Sunset Tatto i Waldemar Thranes gate, og Løkka Tattoo i Søndre gate.

Hvorfor kjøpe tatoveringer i hovedstaden

Mange som bor andre steder i landet velger å tatovere seg i Oslo. Kanskje fordi de kombinerer det med en tur til hovedstaden, eller fordi de vet at noen av landets beste tatovører finnes her.

Uansett er det mange gode grunner til å tatovere seg i Oslo. Det er først og fremst en by som har godt tilbud for den som ønsker å skaffe seg en tatovering. Her finner man billige tatovører såvel som eksklusive tatoveringsstudioer som tar seg godt betalt, men som også gjør en svært god jobb.

Du får det meste du ønsker deg av tatoveringer dersom du tatoverer deg i Oslo. Det er altså mange muligheter til å tatovere seg i Oslo eller i nærheten av byen. Det bor tross alt nesten en million innbyggere i byen så det skulle bare mangle at det finnes gode tilbud her for den som søker tatoveringer, hjelp til piercing eller annen kroppskunst.

Pris på tatovering i Oslo er noe høyere enn resten av landet, men det finnes også billige tatoveringsstudioer her. Før du bestemmer deg for tatoveringsstudio Oslo bør du ha bestemt seg motivet på tatoveringen. Aldersgrense på tatovering er den samme i Oslo som ellers i Norge.

Vi har mange besøkende som søker etter tatoveringer i Oslo. De som søkte tatovering i Oslo søkte også etter tatovering arm, hvordan fjerne en tatovering i Oslo, og tatovering fot. Noen av våre gjester søkte også etter tatovering quiz.

Leter du etter fine bilder av en tatovering du kan printe ut og ta med til tatovøren? Internett har mye god inspirasjon, og spesielt denne siden har mange flotte tatoveringer.
Denne siden erstatter ikke informasjon fra helsepersonell. Bruk ikke internett som en erstating for å søke medisinsk hjelp. Dette nettstedet har ingen ansvar for eventuell skade eller tap som måtte oppstå som følge av bruk av informasjon på denne siden. Her kan man finne adresser til tatovører og finne tatoveringer og tatoveringsdesign. Få tips om hvordan man kan ha tatoveringer på arm, les om hvordan alder på tatoveringer er av betydning, og forstå sammenhengen mellom bivirkinger, sykdommer, behandling og tatoveringer. Se bilder av tatoveringer av hjerter, engler, navn, dyr, stjerner, roser og mer. Noen ønsker å ha tatoveringer av sine barn på huden. Les om fjerning av tatovering og cover up som skjuler tatoveringene. Her er også et galleri av tatoveringer. Vær ekstra betenksom før harry tatovering på håndledd, ører, tunge, ansikt, synlig på skuldre, nakke eller hals. Tatoveringer i nakken og andre synlige områder frarådes ofte av ledere i forsvaret og helsevesenet. Vær sikker på at tatoveringen er korrekt før du anskaffer en tatovering med kinesiske tegn, kors, eller kristne og religiøse symboler. Merk at noen typer blekk i tatoveringer kan være kreftfremkallende eller antas å kunne medføre kreft eller hudsykdom. Mange opplever problemer med tatoveringer på jobb, og motstand mot tattoos fra familie. Ikke skaff en tatovering når du er beruset eller har drukket alkohol. Aldersgrensen på tatoveringer er som regel 18 år og dette nettstedet er kun beregnet på myndige personer, ikke-voksne bes forlate webområdet umiddelbart da det er ulovlig å tatovere seg for disse personene.