Tatoveringer

Tatovering Trondheim

Er du på jakt etter tatovører i Trondheim by? Finn alt i vår liste om tatovering Trondheim.

tatovering, Trondheim
Her er et galleri med mange tatoveringer.

Her er de beste tatoveringsstudio i Trondheim

Det finnes mange gode tatoveringsstudio i Trondheim, og blant disse kan nevnes:

  • Flaming heart tatoo som ligger i Dronningens gate, sentralt i Trondheim og ikke er så langt unna Stiftsgården i Trondheim.
  • Onkel Henrys Tattoo Shop ligger i Carl Johans gate og er kjent for å ha produsert mange flotte tatoveringer. Sentralt i Trondheim sentrum.
  • Lowlife Tattoo i Strandveien et lite stykke fra Solsiden i Trondheim.
  • Mythos Tattoo i Bakkegata, gå rett over Bakke Bru så kommer du dit. Ikke langt fra torget i Trondheim sentrum.

Hvorfor bli tatovert i Trondheim?

Trondheim er kjent for å ha mange dedikerte tatovører som kan kunsten å tatovere på hud. Trondheims mange tattoo-sjapper er blant de beste i landet når det gjelder tatoveringskunst.

Det er en rekke kroppskunstnere som kan hjelpe å tatovere seg i Trondheim og nærliggende steder. Det bor omtrent 180000 innbyggere i byen, og her er det mange gode tatoveringsstudio for den som ønsker en flott tatovering man kan bære med stolthet resten av livet. Skulle man angre seg er det selvfølgelig mulig å fjerne tatoveringen, men selv med laserbehandling fra dyktige spesialiseter kan man oppleve at resultatet ender med arr eller andre merker.

Prisene på tatovering i Trondheim er forholdsvis det samme som ellers i landet. Når du finner tatoveringsstudio Trondheim kan du ha en tanke om hva tatoveringen skal koste og hvordan den skal se ut. Aldersgrensen på tatovering er som forventet den samme i Trondheim som resten av Norge.

De som søkte informasjon om tatovering i Trondheim ville også lese om tatovering arendal og tatovering finger pris og andre igjen leste om tatovering larvik og rogaland.

Det er lett å finne bilder av tatoveringer på nett, men kvaliteten er ofte dårlig. Finn gode bilder du kan printe ut og ta med til tatovøren. Her er en anbefalt side med mange fine tatoveringer.
Denne siden erstatter ikke informasjon fra helsepersonell. Bruk ikke internett som en erstating for å søke medisinsk hjelp. Dette nettstedet har ingen ansvar for eventuell skade eller tap som måtte oppstå som følge av bruk av informasjon på denne siden. Her kan man finne adresser til tatovører og finne tatoveringer og tatoveringsdesign. Få tips om hvordan man kan ha tatoveringer på arm, les om hvordan alder på tatoveringer er av betydning, og forstå sammenhengen mellom bivirkinger, sykdommer, behandling og tatoveringer. Se bilder av tatoveringer av hjerter, engler, navn, dyr, stjerner, roser og mer. Noen ønsker å ha tatoveringer av sine barn på huden. Les om fjerning av tatovering og cover up som skjuler tatoveringene. Her er også et galleri av tatoveringer. Vær ekstra betenksom før harry tatovering på håndledd, ører, tunge, ansikt, synlig på skuldre, nakke eller hals. Tatoveringer i nakken og andre synlige områder frarådes ofte av ledere i forsvaret og helsevesenet. Vær sikker på at tatoveringen er korrekt før du anskaffer en tatovering med kinesiske tegn, kors, eller kristne og religiøse symboler. Merk at noen typer blekk i tatoveringer kan være kreftfremkallende eller antas å kunne medføre kreft eller hudsykdom. Mange opplever problemer med tatoveringer på jobb, og motstand mot tattoos fra familie. Ikke skaff en tatovering når du er beruset eller har drukket alkohol. Aldersgrensen på tatoveringer er som regel 18 år og dette nettstedet er kun beregnet på myndige personer, ikke-voksne bes forlate webområdet umiddelbart da det er ulovlig å tatovere seg for disse personene.