Tattoo galleri

Her finner du noen tatovering galleri og linker til andre gode tatoverings-sider på internett med tusenvis av bilder av tatoveringer.

Tattoo galleri

Morsomme tatoveringer

Få deg en god latter med disse bilder av morsomme tatoveringer. Hvis du har lyst på en morsom tatovering finner du kanskje litt inspirasjon i disse bildene.

Tattoo galleri

Stygge tatoveringer

Her er noen stygge tatoveringer som får deg til å undre... Hva tenkte de på når de valgte å skaffe seg slike tatoveringer?

Tattoo galleri

Dårlige tatoveringer

Noen tatovører burde funnet seg en ny jobb. Å tatovere krever ferdigheter, hvis ikke ender man opp med å lage slike stygge og dårlige fiasko-tatoveringer som du finner i dette galleriet.

Tattoo galleri

Tatovering galleri på internett

Det finnes endel nettsider på internett med tatoveringer, de fleste databaser med kvalitets-tatoveringer som er tillatt å bruke må man betale for å få tilgang til, se hvilke...

Tatovering galleri

tatovering
Chopper Tattoo gir sine medlemmer tilgang til noen av de beste tatoverings-design på markedet.
Mer om Chopper Tattoo

Tatover deg nå!

tattoo
Tatoo Me Now er en populær nettside med tatovering-design, tattoo videoer, sosialt nettverk++ for alle interessert i tatoveringer.
Mer om Tattoo Me Now

Få kinesisk tatovering

tatoveringer
Vil du ha en elegant tatovering med kinesiske symboler, uten skrivefeil? Det fikser Chinese Tattoo for deg til en billig penge.
Mer om Chinese Tattoo
Annonse:
Tjenesten over er utprøvd og godkjent av oss. Terningkast 6 i VG!