Tattoo Me Now - super tattoo nettside!

Tattoo Me Now er et nettsted med stort galleri med tatoveringer, video, forum og sosialt nettverk og mye annet spennende. Anbefales på det sterkeste!

Tattoo Me Now, tattoo, tatovering

Tattoo Me Now er et nettsted hvor du finner over 3500 unike og fantastiske tattoo design. Krever registrering, men det er verdt å betale litt for disse tatoveringene!

Tattoo Me Now er en medlemsbasert tjeneste på internett med et tusentalls tattoo design. Vanskelig å anslå hvor mange tatoveringer de har akkurat i dag, de legger inn nye design jevnlig.

Tattoo Me Now er om mulig kanskje enda bedre enn Chopper Tattoo som er et annet tilsvarende nettsted som vi har omtalt.

Tattoo Me Now har mange fine design som du ikke finner andre steder, og det er garantert verdt å legge igjen litt cash her for å få tilgang til disse unike tatoveringene (Hvis du ønsker det kan du til og med få pengene tilbake på forespørsel, så lenge du sende en forespørsel innen de første 60 dagene etter at du har registrert deg som medlem).

Slik registrerer du deg enkelt på Tattoo Me Now

Det er veldig enkelt å registrere seg som medlem på Tattoo Me Now, og det tar bare noen sekunder. Du må nok frem med kredittkortet (eller din Pay Pal konto hvis du har det) men det du må betale er definitivt verdt det.

Når du registrerer deg på nettstedet får du umiddelbar tilgang til omtrent 3500 tatoveringer som du kan skrive ut, fakse eller sende på epost direkte til din tatovør. Det er enkelt å bruke nettstedet, og det forundrer oss ikke om du i løpet av kort tid sitter hos tatovøren med din egen tatovering fra Tatto Me Now (nettstedet tillater at du manipulerer tatoveringene for å gjør din tattoo fullstendig unik).

Skreddersy dine egne tatoveringer

En fin funksjon i Tattoo Me Now er at de tilbyr muligheten til å kombinere to forskjellige utforminger i en, så hvis det en tatovering du liker spesielt, kan du ta deler av to ulike utførelser og flette dem inn i en enkel tattoo før du skriver ut den ut.

Utskriften tar du med deg til tatovøren din, og da skal alt være i boks (hvis du ikke har skriver så kan du sende til tatovøren direkte på epost eller faks hvis du har det).

Flere muligheter med Tattoo Me Now

Sosialt nettverk: Tattoo Me Now byr på mange flere muligheter. Som medlem kan du rangere og vurdere andre medlemmers tatoveringer, og få tilbakemelding på din egen personlige tatoveringer.

Tattoo Video: Medlemmer får tilgang til spennende, morsomme og lærerike videoer om tatoveringer. Her kan man også se videoer lastet opp av andre medlemmer, og laste opp egne videoer hvis man ønsker.

Lyd-bøker om tatovering: For den som er interessert i lydbøker finnes det et utvalg spennende lydbøker om tattoo til nedlastning uten ekstra kostnad (lydbøkene er på engelsk).

Forum: Få hjelp og råd og møt andre som er interessert i tatoveringer på forumet til Tattoo Me Now.

Nye tatoveringer hver måned: Tatovører over hele verden belønnes av Tattoo Me Now for å få benytte deres tatoveringer eksklusivt på medlemssidene. Derfor finner du unike tattoo her som du ikke finner noe annet sted.

Tattoo Me Now er et flott nettsted for den som går med ønske om å skaffe seg en tatovering. Definitivt et bedre alternativ enn de permene du finner hos tatovøren din!

Klikk her for å besøke Tattoo Me Now

Tatovering galleri

tatovering
Chopper Tattoo gir sine medlemmer tilgang til noen av de beste tatoverings-design på markedet.
Mer om Chopper Tattoo

Tatover deg nå!

tattoo
Tatoo Me Now er en populær nettside med tatovering-design, tattoo videoer, sosialt nettverk++ for alle interessert i tatoveringer.
Mer om Tattoo Me Now

Få kinesisk tatovering

tatoveringer
Vil du ha en elegant tatovering med kinesiske symboler, uten skrivefeil? Det fikser Chinese Tattoo for deg til en billig penge.
Mer om Chinese Tattoo
Annonse:
Tjenesten over er utprøvd og godkjent av oss. Terningkast 6 i VG!